Vijesti

Hello Zagreb medijski partner Sarajevo Film Festivala

Hello Zagreb ponosan je medijski partner jubilarnom, 25. Sarajevo Film Festivalu koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom UNESCO-a “kao događaj posvećen promoviranju dijaloga i tolerancije putem umjetnosti”.

SARAJEVO FILM FESTIVAL 

Novu mapu ljetnih događanja u hrvatskoj metropoli pronađite u svim hotelima i info punktovima Turističke zajednice Zagreba.

 

Sigurno i opušteno uživajte u ljetu listajući Hello Zagreb

S Hello Zagreb mapama nikad nećete pogriješiti! Nema tog skrivenog kutka kojega ćete previdjeti, jer otkrivamo najbolje i najčarobnije u ponudi naše metropole. No, i svi koji se upute na najljepšu obalu na čitavome svijetu neće lutati ni zalutati jer ih vodi i čuva galeb obalne mape! Specijalizirane (Radio Taxi) ili one tematske (Muzeji Zagreba) najkorisnije su ljetno štivo.

Naše mape oblikujemo s posebnom pažnjom i ljubavlju promovirajući hrvatsku kulturnu baštinu, jezik, običaje, ali i nove turističke atrakcije i trendovske lokalitete.

Svjesni tehnoloških navika naših potrošača osmislili smo i lansirali “Hello Zagreb” App – aplikaciju za Android i iOS, jednako bogatu i svježe ažuriranu mapu Zagreba s brojnim iznenađenjima. Uživajte!

Zaljubljeni u (Hello) Zagreb

Hello Zagreb publikacije sustavno razvijamo već pet godina. Do sada smo lansirali pregršt “Hello Zagreb” mapa te  “Hello Croatia” map & guide izabranih gradova hrvatske obale i ACI Marina). 

Naše mape oblikujemo s posebnom pažnjom i ljubavlju promovirajući hrvatsku kulturnu baštinu, jezik, običaje, ali i nove turističke atrakcije i trendovske lokalitete.

Svjesni tehnoloških navika naših potrošača osmislili smo i lansirali “Hello Zagreb” App – aplikaciju za Android i iOS, jednako bogatu i svježe ažuriranu mapu Zagreba s brojnim iznenađenjima.

 

Članstvo u AHK Kroatien

S radošću i ponosom objavljujemo kako smo postali članicom Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Radujemo se novim poslovnim izazovima i povezivanju s ostalim cijenjenim članovima Komore. 

 

Izbrusite svoje govorničke vještine

Naša trenerica govorništva Višnja Poropat Vujnovac, u srijedu 23. siječnja 2019. godine, moderirala je obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović gradonačelnicima, načelnicima i građanima Zagrebačke županije u sklopu već tradicionalnog izmještanja predsjedničina Ureda. 

Izbrusite svoje govorničke vještine kod najboljih majstora retoričkog zanata i pridružite nam se na jednom od seminara. Detalje pronađite na Umijeće govora ili nas kontaktirajte na umijece-govora@darrer.hr.

Višnja Poropat Vujnovac i Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović

Nova godina - Nova znanja!

Jedna od novogodišnjih odluka bila je i rad na sebi, usavršavanje i učenje novih vještina? Tu smo kako bismo vam pomogli u postizanju vaših ciljeva! Agilna komunikacija svakako je vještina kojom valja ovladati čim prije. Pridružite nam se na seminarima i blistajte na poslu:

Inovacije u komunikaciji 13.2.2019. Plaza Event Centar

Poslovno prezentiranje 7.2.2019. Plaza Event Centar

Detalje seminara potražite na Umijeće govora ili nas kontaktirajte na umijece-govora@darrer.hr.

pozadina

Svim ljudima dobre volje sretan Božić i uspješnu 2019. godinu želi
tim Darrer!

Božićna čestitka.

Advent u Zagrebu 2018. - Hello Zagreb adventska karta

Vrijeme Došašća predstavlja vrijeme priprave za Božić,  a samo kratkom šetnjom po centru našega glavnoga grada vidimo kako su adventske pripreme u samome jeku. Blistav i prekrasan, kakav je posebice za božićne blagdane, Zagreb ove godine sjaji još većim sjajem. Budući da je tri godine za redom već proglašen najljepšom adventskom destinacijom u Europi, formalno više ne može konkurirati za tu laskavu titulu no, da kojim slučajem može, sigurni smo kako bi i ove godine pobijedio. Nove  adventske punktove, one stare, ali znatno obogaćene kao i cijelu blagdansku ponudu pronađite u najnovijoj Hello Zagreb adventskoj karti na svim info punktovima TZ Grada Zagreba, hotelima, muzejima i ostalim kulturnim institucijama. Adventirajte i uživajte!

Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu!  

Pogledajte video Advent u Zagrebu by ShootMe

Muzeji Zagreba - Iz tiskare s ljubavlju

Predstavljamo vam novu tematsku kartu za sve ljubitelje kulturnog života našega glavnoga grada – Muzeji Zagreba. Ekipa Hello Zagreba bdije nad tiskom našeg najnovijeg izdanja koji će već danas biti u svim hotelima, muzejima, kulturnim institucijama, informativnim punktovima i uredima turističke zajednice! Jesen i dolazak kišnih dana idealno je vrijeme za obilazak vrlo bogate muzejske ponude. Po nekim podacima Zagreb po stanovniku ima najviše muzeja i galerija od svih gradova u Europi. A Vijenac u svojoj novoj rubrici “Muzeji Hrvatske” prikazuje inovativne muzeje i galerije i u manjim sredinama Lijepe Naše. Provjerite i uživajte!

Hello Zagreb u tisku. Pogledajte naš VIDEO!

Bili smo na predstavljanju knjige "Retorika i politika"

“Za uspješnog političara vješta je komunikacija ključ uspjeha”, započinje uvodni dio svoje nove knjige “Retorika i politika” naša draga kolegica doc. dr. sc. Gabrijela Kišiček. Ne možemo a da se ne složimo i svakako dodamo, ne samo za političare već za sve koji grade liderske karijere u korporativnom svijetu, poduzetništvu i vlastitim tvrtkama. 

Vodite li projekte, kompaniju, udrugu, stranku, transformaciju tvrtke ili jednostavno potičete na promjenu, u ulozi ste lidera, a ako tu namjeravate ostati i razvijati se tada morate ovladati komunikacijskim alatima. 

Tu smo da vam pružimo edukaciju iz poslovnih komunikacija, javnog nastupa, leadershipa i managementa. Naši vrsni predavači s bogatim međunarodnim iskustvom kreiraju seminare prema vašim potrebama i svjetskim trendovima u poslovnoj komunikaciji. Javite nam se na innovation@darrer.hr (091 562 1471) i otključajte vrata svoga uspjeha!

Katalog seminara poslovne komunikacije

Predstavljanje knjige “Retorika i politika” Gabrijele Kišiček

Nj. E. Robert Kohorst govori za D&C

Zemlja partner najnovijeg broja hrvatskog izdanja magazina Diplomacy and Commerce je Amerika (SAD), a njen veleposlanik u Hrvatskoj, Nj. E. Robert Kohorst, rado je s nama podijelio sličnosti naših dviju država, dodirne točke kao i područja na kojima ostvarujemo uspješnu suradnju ističući onu političku, vojnu i gospodarsku.

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada  Zagreba, u istom je broju najavila novosti koje sa svojim timom priprema za još jedno sjajno izdanje Adventa u Zagrebu. A što još sve za naš magazin govore poznati novinar i urednik Goran Milić, ministar obrane Damir Krstičević,  direktor HUP-a Davor Majetić i ostale uvažene osobe iz gospodarsko političkog okružja pročitajte u najnovijem izdanju D&C-a. 

Čitajte i uživajte pretplatom na office@darrer.hr, a za sve mogućnosti oglašavanja kontaktirajte nas na marketing@darrer.hr

 

Diplomacy and Commerce Croatia

Posjetili smo 11. Weekend Media Festival u Rovinju

Brusili smo svoja marketinška, PR i medijska znanja na jedanaestom po redu Weekend Media Festivalu u Rovinju, družili se s kolegama i uvjerili kako WMF nisu samo tulumi no, da se razumijemo i tulumi su vrhunski! A vrhove osvajaju same brojke: 5000 sudionika, 150 utjecajnih govornika iz cijelog svijeta i oko 550 akreditiranih novinara garancija su pozitivne energije, svježeg znanja, inovativnih rješenja i  novih trendova. Sve smo upili, pri tom uživali te sad spremno i s radošću nastavljamo rad s našim klijentima.

Weekend Media Festival 2018

Weekend Media Festival 2018

D&C medijski partner skupa"Kravat(na) diplomacija"

Ulogu kravate u uspješnom brendiranju Hrvatske tematizirali su ugledni stručnjaci za međunarodne odnose, pravo, politiku i diplomaciju na stručnom skupu “Kravat(na) diplomacija”  koji su 7. rujna 2018. godine u prostorima Europskog doma organizirali Academia Cravatica i Klub za javnu diplomaciju Hrvatskog društva za UN. 

Kravata je definirana kao pokretna hrvatska baština, a spisatelj Miro Gavran imenovan je njenim prvim ambasadorom. Odlukom Hrvatskog sabora 18. listopada obilježava se Dan kravate čime se želi naglasiti njena važnost kao jednog od glavnih simbola prepoznatljivosti Hrvatske. 

Naš je časopis Diplomacy and Commerce bio glavnim medijskim partnerom Skupa čiji su pokrovitelji Predsjednik Hrvatskog sabora, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Grad Zagreb, a partneri HTZ, TZ Zagreba te  Croata kravate.

Stručni skup “Kravat(na) diplomacija”

Photo by D&C

Učinkovito poslovno prezentiranje - seminar

Nakon uspješnih ljetnih radionica i popunjenih rujanskih termina donosimo vam PREGLED TERMINA seminara poslovne komunikacije za listopad, studeni i prosinac 2018. godine.

Izdvajamo dosad najpopularniji seminar – Učinkovito poslovno prezentiranje te vas pozivamo da nam se pridružite na jednom od dva termina u listopadu: u petak 19.10. ili u subotu 20.10. od 9 do 15:30 sati.

Za sve detalje, uvjete i predbilježbe molimo kontaktirajte nas na innovation@darrer.hr (091 562 1471). Vidimo se!

 

Hello Zagreb u Croatia Weeku

Vodeći on-line magazin na engleskom jeziku namijenjen stranim gostima u RH  – Croatia Week – u opsežnom članku predstavlja projekte Hello Zagreba svojim brojnim čitateljima. Ponosni smo na prepoznatljivost i jedinstvenost  našeg brenda pa dijelimo s vama, pročitajte 🙂

Croatia Week Hello Zagreb map&guides to help you get around in the city

HrTurizam o Hello Zagrebu

Na svojim vrlo posjećenim stranicama namijenjenim hrvatskom turizmu portal HrTurizam oduševljeno donosi novosti našeg brenda Hello Zagreb, prenosi našu priču i približava svojim čitateljima značaj naših projekata i naša nastojanja da zagrebačku ponudu učinimo zanimljivijom i pristupačnijom svakom posjetitelju Zagreba. “Na portalu smo pisali o genijalnom pothvatu zagrebačke tvrtke Darrer d.o.o. koja je još 2004. godine  napravila svoju prvu kartu Hello Zagrebnastavite čitati na hrturizam.hr

WEB-LOGO-HRTURIZAMHR

Ministar Gari Cappelli za D&C

Ljetni dvobroj našeg časopisa Diplomacy and Commerce donosi pregršt zanimljivih intervjua i članaka renomiranih predstavnika iz diplomacije i gospodarstva. O uspješnicama u hrvatskom turizmu govore ministar turizma Gari Cappelli i direktor sektora turizma Hrvatske gospodarske komore Želimir Kramarić. U prilogu Focus zemlja partner ovog je puta Francuska. Pretplatite se na office@darrer.hr i pratite svjetska zbivanja u gospodarstvu i međunarodnim odnosima. Uživajte u čitanju s nama!

D&C

Korejska karta Zagreba

Prema podatcima TZ Zagreba gosti iz Južne Koreje u dolascima zauzimaju prvo mjesto. Uvođenjem izravne avio-linije Seoul – Zagreb u rujnu ove godine očekujemo ih još i više stoga smo našim dragim gostima pripremili Hello Zagreb kartu grada na korejskom jeziku za lakše snalaženje i uživanje u našem prekrasnom gradu. OVDJE poslušajte sve o našoj novoj karti koju smo predstavili u Dnevniku HRT-ovog Radio Sljemena (počevši od 12. minute).

Korejska karta web

ACI i Hello Croatia surađuju

Dvadeset i dvije ACI Marine diljem Jadrana dobile su svoju prepoznatljivu mapu u elegantnom izdanju ACI – Hello Croatia. Nautičarima usidrenima u Rovinju, Umagu, Pomeru, Puli, Opatiji, Supetarskoj dragi, Cresu, Rabu, Šimunima, Trogiru, Splitu, Vrboskoj, Milni, Palmižani, Žutu, Piškeri, Vodicama, Skradinu, Jezerima, Korčuli, Slanom i Dubrovniku  osim tehničkih informacija o samim marinama pripremili smo zanimljivosti naših gradova i mjesta u rubrici Did you know?  te prijedloge gastronomskih i kulturnih bisera naše prekrasne obale. Mape su dostupne na info pultovima u svim navedenim ACI Marinama.

Mape ACI Marina

Nove Slatka i Noćna mapa Zagreba

Dok Zagreb ovog ljeta broji sve veći broj posjetitelja na raspolaganju svim “noćnim pticama” i sladokuscima su im odnedavno nove Hello Zagreb Night Puls i Hello Zagreb Sweet Spots mape za sjajan noćni provod i uživanje u slasticama. Dvije nove karte Zagreba u produkciji Hello Zagreb map&guides donose stil i običaje u noćnom obilasku like locals kao i omiljene “slatke” navike Zagrepčana.

Noćna i slatka karta Zagreba

Lansirana mapa Hello Zagreb 6th Edition

Pročetkom travnja izdan je novi informativan i jedinstven Hello Zagreb 6th Edition vodič grada Zagreba dostupan u svim info centrima Turističke zajednice grada Zagreba, hotelima, muzejima, hostelima, agencijama i info punktovima. Četrdeset i treći je to besplatni primjerak u kojem možete naći the best selection restorana, slastičanica, noćnih klubova, casina i gift shopova.

Hello Zagreb u popularnoj emisiji HRT-a Dobar dan, Hrvatska

Gledali ste nas u ponedjeljak, 7. svibnja u 15:30 u popularnoj emisiji na prvom programu HTV-a. Predstavili smo najnoviji vodič Hello Zagreb i turistički vodič Use-it Zagreb za back-packere.

Izašao četvrti broj hrvatskog izdanja časopisa Diplomacy and Commerce

Travanjsko izdanje časopisa Diplomacy and Commerce (četvrto po redu) donosi intervju s akademikom Zvonkom Kusićem koji  tematizira hrvatsko obrazovanje u 21. stoljeću, razgovor sa švedskim veleposlanikom u RH Nj. E. Larsom Schmidtom te mnoge druge novosti i događanja u gospodarskoj diplomaciji i kulturi. Također, čitajte kolumnu Jagode Poropat Darrer Power Leadership: The Art of being Right.

Arhiva

Predstavljena karta „USE-IT Zagreb“ No2, u Hello Zagreb info centru

Uspješno smo realizirali projekt pod zajedničkim imenom „Hello Croatia“ ekskluzivno za VISA card. Radi se o novih 6 karata Jadranskih gradova Poreč, Pula, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik. Karte su besplatne i dostupne svim gostima.

Potpisan ugovor za prodaju i marketing magazina ”Diplomacy & Commerce“, licenciranog izdanja londonskog „The Economista“ za Rep.Hrvatsku

„Good Food guide by Hello Zagreb“ karta, službeno predstavljena i od danas dostupna svim domaćim i stranim gostima grada Zagreba

„Grill, Beer & Burger by Hello Zagreb“ karta, službeno predstavljena i od danas dostupna svim domaćim i stranim gostima grada Zagreba

„Advent u Zagrebu 2016“ free map & guide službeno predstavljena.Ovo je naša treća po redu Adventska karta grada Zagreba.

Uspješno smo realizirali projekt pod zajedničkim imenom „Hello Croatia“ ekskluzivno za VISA card. Radi se o novih 10 karata Jadranskih gradova od Umaga, preko otoka, do Dubrovnika. Karte su besplatne i dostupne svim gostima.

Slavimo drugi rođendan “Hello Zagreb” ! Zahvaljujemo svim partnerima, prijateljima i asistentima, bez kojih ne bi uspjeli napraviti I izdati 16 jedinstvenih turističkih karata.

„Hello Zagreb 4“ službeno predstavljena i od danas dostupna svim domaćim i stranim gostima grada Zagreba

Potpisan ugovor za uvoz i distribuciju ”Saint John’s“ vode za Rep. Bosnu i Hercegovinu

DARRER d.o.o.

Ilica 49/III, Zagreb
Mob: +385 91 766 5479 
Mail: office@darrer.hr 
OIB 98830976173 
Žiro-račun: IBAN: HR 4824850031100302046
SWIFT: CROAHR2X Croatia Banka d.d

Close Menu