Vijesti


ExBio 50 stroj za

sprječavanje nastanka Biootpada od hrane u sklopu

Specijalna bolnica za produženo liječenje Duga Resa

Specijalna bolnica za produženo liječenje Duga Resa aktivno se angažira na očuvanju okoliša i efikasnom upravljanju otpadom.
S ponosom je instalirali ExBio 50, aerobni digestor. Ovaj uređaj za obradu biootpada igra ključnu ulogu u borbi protiv nepotrebnog otpada hrane koji nastaje nakon obroka u bolnicama. Aerobni Digestor transformira organski otpad u tekuću otpadnu vodu, što istovremeno smanjuje količinu otpada koji završava na odlagalištima i troškove njegova odvoza. Bolnica i njezino osoblje teže biti uzor u sektoru brige o okolišu, dok istovremeno osiguravaju visoke zdravstvene standarde za pacijente.


ExBio 100 stroj za

sprječavanje nastanka Biootpada od hrane u sklopu

HOTEL LERO Dubrovnik

U srcu Dubrovnika, Hotel Lero, vodeći se ekološkim načelima, u 2023. godini implementirao je ExBio-100 aerobni digestor. Ovaj inovativni sustav omogućio je hotelu da efikasno transformira organski otpad u tečnu otpadnu vodu, čime je značajno smanjio ukupnu količinu otpada koja završava na deponijima. Ponosno ističemo da su naši napori u prošloj godini rezultirali recikliranjem preko 15 tona otpada od hrane.


ExBio 200 stroj za

sprječavanje nastanka Biootpada od hrane u sklopu

Opće Bolnice Vinkovci

Opća bolnica Vinkovci, kao predvodnik u očuvanju okoliša i unapređenju zdravstvenih praksi, ponosno je implementirala ExBio 200 aerobni digestor 2024. godine. Ovaj inovativni stroj za biootpad predstavlja ključno rješenje u borbi protiv nepotrebnog otpada od hrane i ostalih organskih materijala. Njegova sposobnost pretvaranja organskog otpada u tekuću otpadnu vodu ima izuzetan utjecaj na smanjenje količine otpada koja završava na odlagalištima, pružajući tako održiviji pristup upravljanju otpadom. Opća bolnica Vinkovci nastoji biti primjer u svom sektoru kada je u pitanju briga o okolišu, istovremeno osiguravajući visoke standarde zdravstvene zaštite za svoje pacijente.


Predstavljamo vam BEER RIVER Magazin

https://lnkd.in/dv-bK9g4
https://lnkd.in/dYPsZZw3

prvi broj je među nama

pivoljupci uživajte


HELLO ZAGREB 68.izdanje

vodič dostupan na turističkim lokacijama, kao i večini hotela


FemiSan Hrvatska

ponosni partner prve
Women’s Weekend konferencije.


lijepo je imati osmijeh zadovoljstva ....

jer ponovo je među nama

HELLO ZAGREB GOLD EDITION, Luxury Shopping Guide - treat YOURSELF like ROYALTY

HELLO ZAGREB 66 edition

novo izdanje HELLO ZAGREB vodiča dostupan domaćim i stranim gostima grada Zagreba.

D-Organic - Biootpad

digestor uređaji za sprječavanje nastanka biootpada
(otpada od hrane)

naši partneri su:

BioNova
ExBio
ORCA

65. izdanje

HELLO ZAGREB vodiča je na turističkim punktovima

proljeće / ljeto 2022

Čestitka za bolju nam svima

2022. godinu



Diplomacy & Commerce magazin
i
Umijeće Govora

Naša Jagoda koja uspješno vodi “Umjeće Govora” poslovne edukacije, predstavlja vam STRATEGIC MANEUVERING WITHIN THE DISCOURSE.

Ovaj zanimljivi članak možete pročitati u novom izadnju DC Magazina.


FemiSan

poslovni partner konferencije

Županijska komora Otočac organizator je Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu Žene i točka, koja je postala tradicionalno okupljanje poduzetnica i prigoda za razmjenu iskustava i znanja, stvaranje partnerstva i raspravu o problemima koji obuhvaćaju vještine i znanja potrebne ženama za napredovanje u modernom poslovnom okružju, o mogućem utjecanju na zakonodavni okvir koji regulira prava žena, o različitim definicijama uspjeha te neizbježnoj potrebi usklađivanja poslovnog i osobnog života. 

 

“HELLO ZAGREB” free map&guide

 …imali smo malu pauzu, ali tu smo opet. 

Šezdesetčetvrto izdanje HELLO ZAGREB map&guide dostupno je svim domaćim i stranim gostima, da upoznaju, istraže, uživaju i osjete naš dragi Zagreba grad 💫‼️

www.maps.hellocroatia.com

“HELLO QART”

Projekt Ilica: Q’ART // Sve boje Ilice od 13/9 do 19/9

Kako se sadržaji svake godine množe pa ćete, osim mnogih izlagača, ove godine moći uživati u programu Radia 808 koji će emitirati program direktno s Britanca na kojem će nastupati i mnogi urbani bendovi od Mangroove, Sare Renar, Kozmodruma, sonic Dypticha i drugih. Ove godine možete zaviriti i u dvorišta Ilice 65, 67 i 73 na dodatne izložbe, buvljake, predstavljanja umjetnika i dizajnera kao i na DJ nastupe.

 www.maps.hellocroatia.com 

“Stay Safe in Croatia”

Sigurnost je jedna od najcjenjenijih globalnih vrijednosti. Danas više nego ikad, važno je osjećati se i biti sigurnima. Stoga s ponosom objavljujemo da je HELLO ZAGREB dobio sigurnosne oznake Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) “Safe Travels” i nacionalne sigurnosne oznake “Stay Safe in Croatia” Ministarstva turizma i sporta kao dio turističke ponude u kojoj se primjenjuju Protokoli za siguran boravak u Hrvatskoj. Travel safe, stay safe and enjoy Croatia.

Welcome back!

 www.maps.hellocroatia.eu

Brend "HELLO ZAGREB"

Brand „Hello Zagreb, Hello Croatia“  je turistički brend namjenjen domaćim i stranim gostima Hrvatske. Ovo su turističke karte i vodiči grada Zagreba kao i većih gradova i mjesta na Jadranskoj obali. Poslujemo od 2014. godine i u tom periodu izradili smo i ponosni smo na naša dosadašnja 67 izdanja . Slovimo  kao etablirani i uspješni turistički proizvod. Sa vrlo velikim know-how-om, bazama kupaca, uhodanim sistemom dobavljača potvrđuje jednistvenu poziciju na tržištu.

www.maps.hellocroatia.eu

Animafest i Hello Zagreb

Svjetski Festival  Animiranog Filma, ANIMAFEST, i ove godine od 7. – 12. lipnja 2021.

Sponzor prijatelj: Hello Zagreb

Ovo je festival nastao od autora za autore. Autorska animacija, sa svim svojim facetama i u svim svojim oblicima – od tradicionalnih crteža, preko stop-motiona, CGI-a do najeksperimentalnijih cross-medijskih istraživanja

ILICA širom zatvorena!

Proljetno izdanje Projekta Ilica: Q’ART održat će se u nedjelju 18.travnja 2021. 

Autori Projekta Ilica:

Q’ART su umjetnici Aleksandar Battista Ilić i Ivana Nikolić Popović. Umjetnički projekt u Ilici je započeo 2000. god. kao Community Art, a od 2017. god. poprima ovaj format te uključuje građanke/e, umjetnice/ke, ranjive skupine i sve ljude dobre volje kroz svoj izrazito participativni model promišljanja održivog razvoja i budućnosti u urbanoj zajednici.

Medijski pokrovitelji: Hello Zagreb

Platforma za razvoj poslovnih vještina

Umijeće Govora – poslovna edukacija

Pružamo usluge komunikacijskog savjetovanja i cjeloživotnog učenja iz područja poslovnih komunikacija, javnog nastupa i govorničke izvrsnosti, timskog rada, projektnog menadžmenta i marketinga. Naši vrsni predavači s bogatim međunarodnim iskustvom kreiraju seminare prema vašim potrebama i svjetskim trendovima u poslovnoj edukaciji.

umijeće govora

Izazovi virtualne komunikacije

Veselimo se ponovnom druženju s poduzetnicima u Dubrovniku i radu na usavršavanju njihovih komunikacijskih vještina kroz edukaciju Izazovi virtualne komunikacije !

Umijeće Govora – poslovna edukacija

U iščekivanju bolje Nove

Mi vjerujemo i očekujemo bolju, sretniju, zdraviju i veseliju Novu 2021. godinu.

Vama želimo isto, stoga

Sretni Blagdani svim našim partnerima i prijateljima.

 

Udruga Glas Poduzetnika

objavila je “Lijepu Poduzetničku Priču” o našem brendu Hello Zagreb.

…naravno da smo ponosni…

Hvala Glas Poduzetnika !

GastroMask

u suradnji sa tvrtkom Schranhz koja ima vlastitu proizvodnju hotelske opreme, nudimo vam novi proizvod u borbi protiv virusa – GastroMask

Šest godina Hello Croatia

2014. godine stvorili smo Brend “HELLO CROATIA” .

Ponosni smo na naša 64. izdanja.  

 
… postanite dio nas.

Novo izdanje
HELLO ZAGREB map&guide

…. ponosno, s osmjehom, Hello Zagreb ide dalje..

Unatoč situaciji, priredili smo  naše 61. izdanje, koje je dostupno svim domaćim i stranim gostima. 

Upoznajte Zagreb i okolicu !

Newsletter Femisan

…. prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i pogodnosti iz Femisana.

uskoro se vraćamo

…. da, svi znamo što nas je pogodilo. Nećemo spominjati, već vjerovati kako smo uskoro opet svi u “igri”. Čuvajte se i …uskoro se vraćamo ! 

USE IT Zagreb

Free map for young travellers

Karta na jedan mladenački način opisuje Zagreb i sve zagrebačke atrakcije koje vrijedi posjetiti, a koje se ne spominju u “Hello Zagreb” vodičima, kao niti u većini turističkih kataloga.

Glavna misao karte je ” Tourist info for young people: made by locals, no-nonsense and up-to-date.”

Blagdani nam stižu...

Adventsko vrijeme, dolazak Božića i nove godine,

zar ima ljepše vrijeme u godini ? 

Svim našim obiteljima, partnerima, prijteljima i djelatnicima – SRETNI BLAGDANI !

Advent Luxury shopping guide

ADVENT Zagreb 2019 !

Najljepše doba, sve miriše, sve svijetli, sve je šareno.

Hello Advent !

Kao i za svaki Advent, Hello Zagreb želi gostima ponuditi nešto novo. Imali smo Adventske gurmanske vodiče, Adventske lokacije u Zagrebu, Adventske vodiče s popustima…Ali sad predstavljamo nešto sasvim novo.

Uz ovaj, ADVENT LUXURY SHOPPING GUIDE, TREAT YOURSELF LIKE ROYALTY …..Xo, Xo

Hello Zagreb free map & guide

Welcome to Zagreb !

Hello, hello, welcome and dobrodošli !

Thank you for visiting our beautiful city. It is one of the best places to enjoy sizzling chestnuts and autumn leaves. Take a stroll down the modern avenues of history lanes, but always have this map by your side. You will never get lost and will always have ideas what to visit. 

GLAM Zagreb

Naše treće tematsko izdanje je pred vama. 

Novi naslov primjećujete ? Pitate se što znači GLAM ? 

GgalleriesLlibrariesAarchivesMmuseums

Na vama je da istražite i otkrijte  – zagrebački GLAM. 

Uživajte   #hellozagrebcooltura 

Sponzorska suradnja
KK Cibona i Hello Zagreb

Biti sponzor proslavljenoj KK Ciboni velika je čast i privilegija.  Nadamo se, kako će Hello Zagreb biti dostojno pojačanje za sezonu 2019/2020. 

 

 

 

Diplomacy and Commerce Hrvatska proslavio drugi rođendan

Časopis za međunarodne odnose i gospodarsku diplomaciju Diplomacy and Commerce Hrvatska proslavio je svoju drugu godinu izlaženja. Na prijemu u Mimari povodom rođendana okupilo se mnoštvo veleposlanika, predstavnika poslovne zajednice i prijatelja D&C-a. Časopisu želimo još puno zanimljivih brojeva i rastuću brojku čitatelja.

Više o prijemu i samome časopisu čitajte OVDJE!

 

 

 

"Umijeće Govora" - poslovna edukacija

Usavršavanje, učenje novih vještina –  tu smo kako bismo vam pomogli u postizanju vaših ciljeva!  

Inovacije u komunikacijiPoslovno prezentiranje, Bonton i poslovna korespodencija, Trening medijskog nastupa samo je jedan mali dio naših seminara.

Popis svih  seminara potražite na Umijeće govora ili nas kontaktirajte na umijece-govora@darrer.hr

 

 

Hello Zagreb sponzor prijatelj Zagreb Film Festivala

Zagreb Film Festival jedna je od centralnih i najposjećenijih kulturnih manifestacija te najveći međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. 

ZAGREB FILM FESTIVAL 

17. Zagreb Film Festival
posjetite od 7. – 17. 11. 2019.

MUSEUM ZAGREB second edition

Predstavljamo vam novo, drugo izdanje, tematske karte – Muzeji Zagreba.

Za sve ljubitelje muzeja, arhiva, općenito, kulturnog života ova karta je odličan vodič u svijet kulture našega glavnoga grada.

Muzeje Zagreba pronađite u svim hotelima i info punktovima Turističke zajednice Zagreba.

Hello Zagreb medijski partner Sarajevo Film Festivala

Hello Zagreb ponosan je medijski partner jubilarnom, 25. Sarajevo Film Festivalu koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom UNESCO-a “kao događaj posvećen promoviranju dijaloga i tolerancije putem umjetnosti”.

SARAJEVO FILM FESTIVAL 

Novu mapu ljetnih događanja u hrvatskoj metropoli pronađite u svim hotelima i info punktovima Turističke zajednice Zagreba.

 

Sigurno i opušteno uživajte u ljetu listajući Hello Zagreb

S Hello Zagreb mapama nikad nećete pogriješiti! Nema tog skrivenog kutka kojega ćete previdjeti, jer otkrivamo najbolje i najčarobnije u ponudi naše metropole. No, i svi koji se upute na najljepšu obalu na čitavome svijetu neće lutati ni zalutati jer ih vodi i čuva galeb obalne mape! Specijalizirane (Radio Taxi) ili one tematske (Muzeji Zagreba) najkorisnije su ljetno štivo.

Naše mape oblikujemo s posebnom pažnjom i ljubavlju promovirajući hrvatsku kulturnu baštinu, jezik, običaje, ali i nove turističke atrakcije i trendovske lokalitete.

Svjesni tehnoloških navika naših potrošača osmislili smo i lansirali “Hello Zagreb” App – aplikaciju za Android i iOS, jednako bogatu i svježe ažuriranu mapu Zagreba s brojnim iznenađenjima. Uživajte!

Zaljubljeni u (Hello) Zagreb

Hello Zagreb publikacije sustavno razvijamo već pet godina. Do sada smo lansirali pregršt “Hello Zagreb” mapa te  “Hello Croatia” map & guide izabranih gradova hrvatske obale i ACI Marina). 

Naše mape oblikujemo s posebnom pažnjom i ljubavlju promovirajući hrvatsku kulturnu baštinu, jezik, običaje, ali i nove turističke atrakcije i trendovske lokalitete.

Svjesni tehnoloških navika naših potrošača osmislili smo i lansirali “Hello Zagreb” App – aplikaciju za Android i iOS, jednako bogatu i svježe ažuriranu mapu Zagreba s brojnim iznenađenjima.

 

Članstvo u AHK Kroatien

S radošću i ponosom objavljujemo kako smo postali članicom Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Radujemo se novim poslovnim izazovima i povezivanju s ostalim cijenjenim članovima Komore. 

 

Izbrusite svoje govorničke vještine

Naša trenerica govorništva Višnja Poropat Vujnovac, u srijedu 23. siječnja 2019. godine, moderirala je obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović gradonačelnicima, načelnicima i građanima Zagrebačke županije u sklopu već tradicionalnog izmještanja predsjedničina Ureda. 

Izbrusite svoje govorničke vještine kod najboljih majstora retoričkog zanata i pridružite nam se na jednom od seminara. Detalje pronađite na Umijeće govora ili nas kontaktirajte na umijece-govora@darrer.hr.

Višnja Poropat Vujnovac i Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović

Nova godina - Nova znanja!

Jedna od novogodišnjih odluka bila je i rad na sebi, usavršavanje i učenje novih vještina? Tu smo kako bismo vam pomogli u postizanju vaših ciljeva! Agilna komunikacija svakako je vještina kojom valja ovladati čim prije. Pridružite nam se na seminarima i blistajte na poslu:

Inovacije u komunikaciji 13.2.2019. Plaza Event Centar

Poslovno prezentiranje 7.2.2019. Plaza Event Centar

Detalje seminara potražite na Umijeće govora ili nas kontaktirajte na umijece-govora@darrer.hr.

Svim ljudima dobre volje sretan Božić i uspješnu 2019. godinu želi
tim Darrer!

Božićna čestitka.

Advent u Zagrebu 2018. - Hello Zagreb adventska karta

Vrijeme Došašća predstavlja vrijeme priprave za Božić,  a samo kratkom šetnjom po centru našega glavnoga grada vidimo kako su adventske pripreme u samome jeku. Blistav i prekrasan, kakav je posebice za božićne blagdane, Zagreb ove godine sjaji još većim sjajem. Budući da je tri godine za redom već proglašen najljepšom adventskom destinacijom u Europi, formalno više ne može konkurirati za tu laskavu titulu no, da kojim slučajem može, sigurni smo kako bi i ove godine pobijedio. Nove  adventske punktove, one stare, ali znatno obogaćene kao i cijelu blagdansku ponudu pronađite u najnovijoj Hello Zagreb adventskoj karti na svim info punktovima TZ Grada Zagreba, hotelima, muzejima i ostalim kulturnim institucijama. Adventirajte i uživajte!

Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu!  

Pogledajte video Advent u Zagrebu by ShootMe

Muzeji Zagreba - Iz tiskare s ljubavlju

Predstavljamo vam novu tematsku kartu za sve ljubitelje kulturnog života našega glavnoga grada – Muzeji Zagreba. Ekipa Hello Zagreba bdije nad tiskom našeg najnovijeg izdanja koji će već danas biti u svim hotelima, muzejima, kulturnim institucijama, informativnim punktovima i uredima turističke zajednice! Jesen i dolazak kišnih dana idealno je vrijeme za obilazak vrlo bogate muzejske ponude. Po nekim podacima Zagreb po stanovniku ima najviše muzeja i galerija od svih gradova u Europi. A Vijenac u svojoj novoj rubrici “Muzeji Hrvatske” prikazuje inovativne muzeje i galerije i u manjim sredinama Lijepe Naše. Provjerite i uživajte!

Hello Zagreb u tisku. Pogledajte naš VIDEO!

Bili smo na predstavljanju knjige "Retorika i politika"

“Za uspješnog političara vješta je komunikacija ključ uspjeha”, započinje uvodni dio svoje nove knjige “Retorika i politika” naša draga kolegica doc. dr. sc. Gabrijela Kišiček. Ne možemo a da se ne složimo i svakako dodamo, ne samo za političare već za sve koji grade liderske karijere u korporativnom svijetu, poduzetništvu i vlastitim tvrtkama. 

Vodite li projekte, kompaniju, udrugu, stranku, transformaciju tvrtke ili jednostavno potičete na promjenu, u ulozi ste lidera, a ako tu namjeravate ostati i razvijati se tada morate ovladati komunikacijskim alatima. 

Tu smo da vam pružimo edukaciju iz poslovnih komunikacija, javnog nastupa, leadershipa i managementa. Naši vrsni predavači s bogatim međunarodnim iskustvom kreiraju seminare prema vašim potrebama i svjetskim trendovima u poslovnoj komunikaciji. Javite nam se na innovation@darrer.hr (091 562 1471) i otključajte vrata svoga uspjeha!

Katalog seminara poslovne komunikacije

Predstavljanje knjige “Retorika i politika” Gabrijele Kišiček

Nj. E. Robert Kohorst govori za D&C

Zemlja partner najnovijeg broja hrvatskog izdanja magazina Diplomacy and Commerce je Amerika (SAD), a njen veleposlanik u Hrvatskoj, Nj. E. Robert Kohorst, rado je s nama podijelio sličnosti naših dviju država, dodirne točke kao i područja na kojima ostvarujemo uspješnu suradnju ističući onu političku, vojnu i gospodarsku.

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada  Zagreba, u istom je broju najavila novosti koje sa svojim timom priprema za još jedno sjajno izdanje Adventa u Zagrebu. A što još sve za naš magazin govore poznati novinar i urednik Goran Milić, ministar obrane Damir Krstičević,  direktor HUP-a Davor Majetić i ostale uvažene osobe iz gospodarsko političkog okružja pročitajte u najnovijem izdanju D&C-a. 

Čitajte i uživajte pretplatom na office@darrer.hr, a za sve mogućnosti oglašavanja kontaktirajte nas na marketing@darrer.hr

 

Diplomacy and Commerce Croatia

Posjetili smo 11. Weekend Media Festival u Rovinju

Brusili smo svoja marketinška, PR i medijska znanja na jedanaestom po redu Weekend Media Festivalu u Rovinju, družili se s kolegama i uvjerili kako WMF nisu samo tulumi no, da se razumijemo i tulumi su vrhunski! A vrhove osvajaju same brojke: 5000 sudionika, 150 utjecajnih govornika iz cijelog svijeta i oko 550 akreditiranih novinara garancija su pozitivne energije, svježeg znanja, inovativnih rješenja i  novih trendova. Sve smo upili, pri tom uživali te sad spremno i s radošću nastavljamo rad s našim klijentima.

Weekend Media Festival 2018

Weekend Media Festival 2018

D&C medijski partner skupa"Kravat(na) diplomacija"

Ulogu kravate u uspješnom brendiranju Hrvatske tematizirali su ugledni stručnjaci za međunarodne odnose, pravo, politiku i diplomaciju na stručnom skupu “Kravat(na) diplomacija”  koji su 7. rujna 2018. godine u prostorima Europskog doma organizirali Academia Cravatica i Klub za javnu diplomaciju Hrvatskog društva za UN. 

Kravata je definirana kao pokretna hrvatska baština, a spisatelj Miro Gavran imenovan je njenim prvim ambasadorom. Odlukom Hrvatskog sabora 18. listopada obilježava se Dan kravate čime se želi naglasiti njena važnost kao jednog od glavnih simbola prepoznatljivosti Hrvatske. 

Naš je časopis Diplomacy and Commerce bio glavnim medijskim partnerom Skupa čiji su pokrovitelji Predsjednik Hrvatskog sabora, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Grad Zagreb, a partneri HTZ, TZ Zagreba te  Croata kravate.

Stručni skup “Kravat(na) diplomacija”

Photo by D&C

Učinkovito poslovno prezentiranje - seminar

Nakon uspješnih ljetnih radionica i popunjenih rujanskih termina donosimo vam PREGLED TERMINA seminara poslovne komunikacije za listopad, studeni i prosinac 2018. godine.

Izdvajamo dosad najpopularniji seminar – Učinkovito poslovno prezentiranje te vas pozivamo da nam se pridružite na jednom od dva termina u listopadu: u petak 19.10. ili u subotu 20.10. od 9 do 15:30 sati.

Za sve detalje, uvjete i predbilježbe molimo kontaktirajte nas na innovation@darrer.hr (091 562 1471). Vidimo se!

 

Hello Zagreb u Croatia Weeku

Vodeći on-line magazin na engleskom jeziku namijenjen stranim gostima u RH  – Croatia Week – u opsežnom članku predstavlja projekte Hello Zagreba svojim brojnim čitateljima. Ponosni smo na prepoznatljivost i jedinstvenost  našeg brenda pa dijelimo s vama, pročitajte 🙂

Croatia Week Hello Zagreb map&guides to help you get around in the city

HrTurizam o Hello Zagrebu

Na svojim vrlo posjećenim stranicama namijenjenim hrvatskom turizmu portal HrTurizam oduševljeno donosi novosti našeg brenda Hello Zagreb, prenosi našu priču i približava svojim čitateljima značaj naših projekata i naša nastojanja da zagrebačku ponudu učinimo zanimljivijom i pristupačnijom svakom posjetitelju Zagreba. “Na portalu smo pisali o genijalnom pothvatu zagrebačke tvrtke Darrer d.o.o. koja je još 2004. godine  napravila svoju prvu kartu Hello Zagrebnastavite čitati na hrturizam.hr

WEB-LOGO-HRTURIZAMHR

Ministar Gari Cappelli za D&C

Ljetni dvobroj našeg časopisa Diplomacy and Commerce donosi pregršt zanimljivih intervjua i članaka renomiranih predstavnika iz diplomacije i gospodarstva. O uspješnicama u hrvatskom turizmu govore ministar turizma Gari Cappelli i direktor sektora turizma Hrvatske gospodarske komore Želimir Kramarić. U prilogu Focus zemlja partner ovog je puta Francuska. Pretplatite se na office@darrer.hr i pratite svjetska zbivanja u gospodarstvu i međunarodnim odnosima. Uživajte u čitanju s nama!

D&C

Korejska karta Zagreba

Prema podatcima TZ Zagreba gosti iz Južne Koreje u dolascima zauzimaju prvo mjesto. Uvođenjem izravne avio-linije Seoul – Zagreb u rujnu ove godine očekujemo ih još i više stoga smo našim dragim gostima pripremili Hello Zagreb kartu grada na korejskom jeziku za lakše snalaženje i uživanje u našem prekrasnom gradu. OVDJE poslušajte sve o našoj novoj karti koju smo predstavili u Dnevniku HRT-ovog Radio Sljemena (počevši od 12. minute).

Korejska karta web

ACI i Hello Croatia surađuju

Dvadeset i dvije ACI Marine diljem Jadrana dobile su svoju prepoznatljivu mapu u elegantnom izdanju ACI – Hello Croatia. Nautičarima usidrenima u Rovinju, Umagu, Pomeru, Puli, Opatiji, Supetarskoj dragi, Cresu, Rabu, Šimunima, Trogiru, Splitu, Vrboskoj, Milni, Palmižani, Žutu, Piškeri, Vodicama, Skradinu, Jezerima, Korčuli, Slanom i Dubrovniku  osim tehničkih informacija o samim marinama pripremili smo zanimljivosti naših gradova i mjesta u rubrici Did you know?  te prijedloge gastronomskih i kulturnih bisera naše prekrasne obale. Mape su dostupne na info pultovima u svim navedenim ACI Marinama.

Mape ACI Marina

Nove Slatka i Noćna mapa Zagreba

Dok Zagreb ovog ljeta broji sve veći broj posjetitelja na raspolaganju svim “noćnim pticama” i sladokuscima su im odnedavno nove Hello Zagreb Night Puls i Hello Zagreb Sweet Spots mape za sjajan noćni provod i uživanje u slasticama. Dvije nove karte Zagreba u produkciji Hello Zagreb map&guides donose stil i običaje u noćnom obilasku like locals kao i omiljene “slatke” navike Zagrepčana.

Noćna i slatka karta Zagreba

Lansirana mapa Hello Zagreb 6th Edition

Pročetkom travnja izdan je novi informativan i jedinstven Hello Zagreb 6th Edition vodič grada Zagreba dostupan u svim info centrima Turističke zajednice grada Zagreba, hotelima, muzejima, hostelima, agencijama i info punktovima. Četrdeset i treći je to besplatni primjerak u kojem možete naći the best selection restorana, slastičanica, noćnih klubova, casina i gift shopova.

Hello Zagreb u popularnoj emisiji HRT-a Dobar dan, Hrvatska

Gledali ste nas u ponedjeljak, 7. svibnja u 15:30 u popularnoj emisiji na prvom programu HTV-a. Predstavili smo najnoviji vodič Hello Zagreb i turistički vodič Use-it Zagreb za back-packere.

Izašao četvrti broj hrvatskog izdanja časopisa Diplomacy and Commerce

Travanjsko izdanje časopisa Diplomacy and Commerce (četvrto po redu) donosi intervju s akademikom Zvonkom Kusićem koji  tematizira hrvatsko obrazovanje u 21. stoljeću, razgovor sa švedskim veleposlanikom u RH Nj. E. Larsom Schmidtom te mnoge druge novosti i događanja u gospodarskoj diplomaciji i kulturi. Također, čitajte kolumnu Jagode Poropat Darrer Power Leadership: The Art of being Right.

Arhiva

Predstavljena karta „USE-IT Zagreb“ No2, u Hello Zagreb info centru

Uspješno smo realizirali projekt pod zajedničkim imenom „Hello Croatia“ ekskluzivno za VISA card. Radi se o novih 6 karata Jadranskih gradova Poreč, Pula, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik. Karte su besplatne i dostupne svim gostima.

Potpisan ugovor za prodaju i marketing magazina ”Diplomacy & Commerce“, licenciranog izdanja londonskog „The Economista“ za Rep.Hrvatsku

„Good Food guide by Hello Zagreb“ karta, službeno predstavljena i od danas dostupna svim domaćim i stranim gostima grada Zagreba

„Grill, Beer & Burger by Hello Zagreb“ karta, službeno predstavljena i od danas dostupna svim domaćim i stranim gostima grada Zagreba

„Advent u Zagrebu 2016“ free map & guide službeno predstavljena.Ovo je naša treća po redu Adventska karta grada Zagreba.

Uspješno smo realizirali projekt pod zajedničkim imenom „Hello Croatia“ ekskluzivno za VISA card. Radi se o novih 10 karata Jadranskih gradova od Umaga, preko otoka, do Dubrovnika. Karte su besplatne i dostupne svim gostima.

Slavimo drugi rođendan “Hello Zagreb” ! Zahvaljujemo svim partnerima, prijateljima i asistentima, bez kojih ne bi uspjeli napraviti I izdati 16 jedinstvenih turističkih karata.

„Hello Zagreb 4“ službeno predstavljena i od danas dostupna svim domaćim i stranim gostima grada Zagreba

Potpisan ugovor za uvoz i distribuciju ”Saint John’s“ vode za Rep. Bosnu i Hercegovinu

DARRER d.o.o.

Ilica 49/III, Zagreb
Mob: +385 91 766 5479 
Mail: office@darrer.hr 
OIB 98830976173 
Žiro-račun: IBAN: HR 4824850031100302046
SWIFT: CROAHR2X Croatia Banka d.d 

Close Menu